Our sponsors

INSIDE / DIN CUPRINS:
Las Vegas Real Estate (Sergiu Iosof)
Las Vegas Entertainment (Amelia Avram)
DHS Steps Up Employer Sanctions For Hiring Illegals (Jon Eric Garde, Esq.)
Turneul Nationalei Romaniei... (Amelia Avram)
Targul International de carte "GAUDEAMUS"... (Ioan Iacob)
SFATURI UTILE... PENTRU FEMEI: Crema, prietena mea... (Iudit Badiu)
Bucate pentru suflet de roman (Octavian Blejusca)
702.566.7662 (702.566.ROMANIAN)
PO Box 98041, Las Vegas, NV 89193-8041
   

XVI -JUNE, 2006

Locations of visitors to this page
LAS VEGAS REAL ESTATE

Aceasta pagina este realizata de Sergiu Iosof, Realtor in Las Vegas (702.353.9888)

CE SE INTAMPLA PE PIATA DE REAL ESTATE IN LAS VEGAS?

Sfaturi pentru cei care vor sa cumpere case pentru prima data in America

Fiind o piata libera, echilibrul dintre cerere si oferta are un rol primordial in stabilirea preturilor. In momentul actual se observa o crestere substantiala a ofertei de case comparativ cu aceasi luna a anului trecut (24.5%). Concomitent, numarul de case vandute a scazut cu 27.5%. Cu toate acestea, pretul la casele vandute a crescut cu 3.1%, ceea ce nu este prea mult, tinand cont ca pe o piata echilibrata preturile caselor trebuie sa creasca cel putin egal cu rata inflatiei. Cu alte cuvinte, este piata cumparatorului, acesta putand alege din multitudinea de case oferite si eventual putand sa ofere un pret mai mic decat cel cerut de vanzator, in felul acesta determinand o ... ...cititi intregul articol in editia tiparita a Las Vegas Romanian Journal...

top

O foarte mare greseala pe care o fac multi cumparatori, este de a face oferta pentru casa inainte de a sti cati bani si in ce conditii pot imprumuta de la banca. Deci, inainte de a pleca la vanatoare de case, ar trebui sa consultati un mortgage officer. Agentul de real estate (de case) este o sursa buna de a gasi un bun agent de mortgage si asta v-ar salva de la o multime de probleme neplacute in viitor. Dupa ce stim cam la ce pret ne putem uita, agentul de real estate poate sa ... ...cititi intregul articol in editia tiparita a Las Vegas Romanian Journal...

INTREBARI DE LA CITITORI

1. Am casa in Las Vegas si ma gandesc sa o pun la vanzare in toamna acestui an. In ce directie se indreapta preturile la vanzarea caselor in Las Vegas? Care sunt predictiile pentru toamna acestui an? Vor creste, vor stagna sau vor scade? (Horia Paina)

Asa cum am mentionat in articol, sunt o multime de factori necontrolabili care pot afecta preturile de vanzare a caselor (dobanzile, constructia de case noi, cererea s.a.m.d.). Cu siguranta ca numarul cumparatorilor de case este mai mare toamna datorita vremii favorabile. Observatia mea personala, dar care nu o pot garanta, este ca datorita faptului ca sunt o multime de case de vanzare pe piata, si multi dintre vanzatori au o suma considerabila investita in casa, sunt dispusi sa reduca preturile, cel putin pana cand numarul caselor de vanzare aflate pe piata va scade. Deci s-ar putea ca, in urmatoarele luni preturile sa scada, iar pe durata indelungata (2 sau3 ani) sa creasca din nou la nivelul celorlate state vecine. Deci, ideal ar fi sa vindeti inainte ca preturile sa scada si mai mult, si sa cumparati cand preturile sunt mici, iar apoi sa revindeti cand preturile vor creste spectacular.

2. Doresc sa ma mut in Las Vegas dintr-un alt stat din SUA si doresc sa inchiriez sau poate sa cumpar o casa. Unde pot obtine informatii referitoare la preturi si la zonele din Las Vegas unde sa ma simt mai in siguranta, cu criminalitate redusa? (Irina Ilies)

De obicei politia fiecarui stat, oras in SUA are un website unde puteti gasi informatii cu privire la criminalitate. De exemplu, pentru Las Vegas este http://www.lvmpd.com/crimeviewcommunity/default.asp. In ceea ce priveste preturile caselor va rog sa ma contactati la: 702.353.9888 pentru a discuta preferintele dumneavoastra.

top

RoPlus Radio
UN RADIO PENTRU ROMANII
DIN AMERICA DE NORD

OUR ADVERTISERS:
AMRO Travel
www.amrovacations.com
702-250-5003

B MODERN SALON

702-247-6252

Hair - Nails - Skin - Hair Extensions

CRISTINA LAZAR-LOPEZ
Realtor
702.235.2584
www.cristinalazarlopez.com

SALON UNIQUE
702.871.4247

DE VANZARE:
Icoane ortodoxe si metaniere la comanda

702.443.5712

Orthodox lithographies
(702) 457-5175
Nick Damian
Realtor
(702) 221- 6074
Allen's Realty Inc.
Allen Nencescue
Realtor * Broker
(702) 355-3021

 

Copyright © 2006 LAS VEGAS Romanian Journal. All rights reserved.