XII - FEBRUARY, 2006

Poşta Redacţiei

Incepand din 9 ianuarie 2006 Romanii din America de Nord au un post de radio national, RoPlus Radio. Suntem un post de radio care emitem pe Internet in limba Romana si putem fi ascultati la adresa www.roplus.net

Programele postului de radio contin informatii, stiri din comunitatile locale din US si Canada, precum si talkshow-uri si muzica. Stiri la fiecare ora precum si in fiecare zi de luni pana vineri la ora 09:00 PM CT, emisiunea informativa Actualitatea Romaneasca.

Ne adresam dumneavoastra pentru a ne sprijini in obtinerea de stiri si informatii din comunitatea locala. Deoarece suntem un post de radio care se adreseaza numai Romanilor din America de Nord, colaborarea dumneavoastra va fi binevenita, ori de cate ori aveti o informatie sau o activitate din comunitatea romaneasca locala pe care sa ne-o prezentati. Ori de cate ori considerati ca este ceva important pentru comunitatea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la e-mail info@roplus.net sau la telefonul 630-364-1478.

In mod special va propun sa participati saptamanal cu o corespondenta din comunitatea dumneavoastra, urmand ca si noi la randul nostru sa va furnizam stiri si informatii din comunitatile din America de Nord.

Mai mult, in cazul in care doriti sa realizati o emisiune, si ideea propusa de dvs se incadreaza in formatul postului de radio, noi va vom gazdui cu cea mai mare placere.

Pentru orice sugestii, intrebari sau propuneri nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,

Cezar Psiniac
RoPlus Radio
Chicago, IL USA
Tel: 630-364-1478
www.roplus.net
info@roplus.net
Multumim tuturor cititorilor Las Vegas Romanian Journal pentru gandurile si criticile transmise. Asteptam sa ne scrieti si in continuare sugestiile, criticile, gandurile dvs.
Redactia LVRoJ.

In viitor, va rugam sa adresati in scris sugestiile sau criticile dumneavoastra referitoare la LVRoJ, la adresa: PO Box 98177, Las Vegas, Nevada 89193-98177 sau prin e-mail la: info@lvroj.com.

Copyright 2005 LAS VEGAS Romanian Journal, LLC. All rights reserved. Web site design CHP Computers